Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Trädgårdstipset - utnyttja dina möjligheter!

På Odla.nu hade vi nyligen en tävling om bästa trädgårdstipset. Det kom mängder med bra och spännande förslag. Fem av dem plockades ut som vinnare av bästa trädgårdstipset. Andra tipset är för den som vill odla och ha så mycket trädgård som möjligt på liten yta.

Det är härligt när vi väljer att se möjligheter i stället för hinder. Just därför var Irene Lindberg en av vinnarna av Bästa trädgårdstipset med sin bejakande syn på odling på liten yta. Så här löd Irenes bidrag:

"Jag har en relativt liten trädgård och känner att jag vill utnyttja alla odlingsmöjligheter. Jag sätter sallad, rädisor och salladslök i blomlådor. På det viset får jag nära till det gröna och det blir inga angrepp från sniglar. Jag har tomater i amplar vid uteplatsen, vilket är snyggt, frestande och lätt att ta av direkt.

Vidare blandar jag friskt in grönsaker bland blommorna, t ex dill och fänkål vid rosorna eller vitlök för att hålla ohyran borta. Slingrande rankor och blad från bladpumpa och zuchini täcker min torra, sandiga jord runt bärbuskar. Det ger lite solskydd och håller undan ogräset till viss del."

Tack för tipset!

Fler trädgårdstips

Rabattkanter Ta bilder av din trädgård! Äppelplockare och äggskal

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB