Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Trädgårdsriket

Det vimlar av underbara trädgårdar i Sverige. Stora och små, exklusiva, enkla, blomrika och strama, Med Trädgårdsriket i handen kan du besöka dem alla, från Höllviken i Skåne till Polcirkeln i Lappland. I boken öppnar nästan tusen trädgårdar sina grindar för dig.

Trädgårdsriket – guide till 850 svenska trädgårdar

Författare Gunnel Carlson Norstedts Förlag

Oavsett om du vill vandra runt i en botanisk trädgård, känna odlingskärleken i koloniområdet eller beundra pionerna i någons privata trädgård så finner du vägen här, landskap för landskap. Trädgårdsriket är en uppföljning och fortsättning på Trädgårdsguiden som kom ut 2007 och som var den första svenska motsvarigheten till engelsmännens Yellow Book.

Författare är trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson, men när det gäller de privata trädgårdarna – och de är många – står ägarna själva för beskrivningarna. Du kan avboka resan till Provence! Lavendelslingan har 100 olika lavendelsorter.

Gunnel Carlson står för urvalet och skriver också om vad en trädgård kan vara och hur den kan se ut, med exempel från hela landet. Även Elisabeth Svalin Gunnarsson medverkar med trädgårdstexter.

Gunnel Carlson är välkänd programledare för tv-programmet Gröna rum och författare till boken med samma namn. Hon har också skrivit boken Gröna hjälpen tillsammans med Susanna Hultin och Victoria Jung.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB