Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Stora Naturboken

Här kommer årets julklappsbok för alla naturälskare! **Stora Naturboken** - En guide till jordens fantastiska mångfald, från Norstedts förlag.

Stora Naturboken

Norstedts ISBN 978-91-1-303718-9, 2011

Stor och tung, med 5000 fotografier och fakta om allt från bakterier till bison, fossil till fåglar, vallmo till valross! Stora Naturboken skildrar vår planets fantastiska natur och dess växt- och djurliv och är en hyllning till jordens häpnadsväckande mångfald.

Bakom storverket finns Smithsonianinstitutet i Washington DC, grundad 1846 och USA:s nationalmuseum, vars samlingar omfattar mer än 137 miljoner objekt. Det är världens största museum.

Ett tjugotal internationellt erkända experter står för texter och bilder. Huvudredaktören heter David Burnie. Han har tidigare belönats med Aventis Prize for Science Books och varit huvudredaktör för den internationella succén Animals.

Den levande jorden Följaktligen är det största avsnittet i Stora Naturboken just om djur, men det finns lysande avsnitt om Den levande jorden, Mineral, bergarter och fossil, Mikroskopiskt liv, Växter och Svampar.

Varje geologisk och biologisk gruppering presenteras och förklaras på ett engagerande och mycket informativt sätt. Närbesläktade arter har placerats intill varandra för att underlätta jämförelse. Varje art presenteras med viktigare data och kännetecken. Dessutom presenteras ett antal enskilda arter i närbild med fotografier som i detalj beskriver några av världens mest spektakulära livsformer.

Översättningen är gjord av en rad svenska experter i sitt slag.

De lysande färgfotona är en njutning i sig. Man kan ägna en lång stund bara i att bläddra i boken. Den naturälskare som får detta praktverk i julklapp saknar inte något att göra under en lång tid!

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB