Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Skapa romantik!

Att veta precis vilken stil du skulle vilja ha men inte riktigt komma på hur du ska nå den, känns det igen? Om du önskat att skapa en romantisk trädgård eller bara en romantisk hörna på tomten så är detta boken för dig. Så här skapar du stilen för en romantisk trädgård!

Rosor En rosodlares betraktelser Följ med på en resa i rosens tecken, läs om varför man odlar rosor och vad som kan drabba en på vägen. Rosen är blommornas mäktiga drottning och att ha passion för rosor är för det mesta enkelt och självklart. Då man talar om rosor får man inte glömma bort doften. Men vad är egentligen en ros och vad kan den användas till? Författaren Kerstin Park delar med sig av sina roserfarenheter Rosen är blommornas mäktiga drottning, så inleder Kerstin Park denna bok.

Följ med på en resa i rosens tecken. Ta del av hennes personliga betraktelser och presentationer av de älskade rosorna, där de äldre sorterna har huvudrollen. Luktsinnet berikar livet på många sätt. Här beskrivs rosornas många doftpaletter och på vilket sätt dofterna påverkar oss. Vi får veta hur bruket av parfym sannolikt kom till av en slump och hur man använt rosens lilla frukt, nyponet, genom olika tidsepoker och i olika kulturer. Recept på kanderade rosenblad, rosenmaränger, vitaminfyllt nyponmos och annat gott ger lust och inspiration att njuta av rosor på nya sätt. Boken är illustrerad med vackra fotografier.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB