Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Samtal i trädgården

Hur kan man skriva om 32 olika trädgårdar och deras ägare utan att bli långrandig eller upprepa sig? Karin Berglund kan!

Samtal i trädgården

Av Karin Berglund, text och foto Norstedts 2012, ISBN 978-91-1-302962-7

Karin Berglund får i sina samtal i trädgården fram det speciella för varje trädgård och är otroligt lyhörd för olika tankar hos ägarna. Att bara hitta alla dessa intressanta människor!

Karin skriver så poetiskt och samtidigt övertygande. Det är hela tiden så roligt och överraskande för varje ny trädgård. Hennes underbart vackra bilder kompletterar texten på ett fint sätt.

”Därmed har han sagt något viktigt. En bra trädgård skapas av drömmar, längtan och känsla. Kunskap måste förstås till, annars får man inget att växa, men det är känsligheten som gör de ”vackra platserna” man kan drömma om”. Kloka ord som Karin citerar på ett ställe.

Visst betyder det mycket vem som äger trädgården och sätter sin prägel på den, men man måste också ta vara på det man får höra och göra en fin berättelse av det och det är något som Karin är duktig på.

Både författaren och hennes intervjuobjekt blir väldigt ofta förtjusta och det blir jag också. Förmodligen är det mest trädgårdsälskare som vill läsa den här boken och det är synd, de andra vet inte vad de går miste om!

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB