Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Prat om fröer!

På Odla.nu har vi glädjen att kunna leva i nuet! Varje dag kan vi skriva om och diskutera det som är aktuellt just nu! Ännu bättre är det att alla ni som läser på sajten, som diskuterar i forumet eller besöker oss på facebook kan vara med och påverka, tycka till och dela med er! Just nu är det fröer och kommande sådder som det surras om!

Av Katarina Kihlberg

Forum

I forumtråden Sådd och förökning kan du läsa vad andra tycker och tänker kring frösådder. Du kan göra egna inlägg eller bara läsa, lära och ta till dig från alla trädgårdsglada och kunniga som fyller forumet på Odla.nu med liv. Just nu pågår en tråd som handlar om vårt fröerbjudande. Häng på tråden Blomfröer från Odla. Eller starta en egen tråd om något som du vill diskutera med likasinnade!

Om du aldrig har provat forumet och har frågor kring hur du kommer igång är det bara att mejla till mig: katarina@odla.nu.

Facebook

På facebook hade vi en bejublad frökalender under december som blev lyckad tack vare alla medlemmar på facebook som verkligen engagerade sig. Nu fortsätter vi att prata fröer och odlingar ett tag framöver, vågar jag gissa! Jag har redan lärt mig mycket nytt om olika sätt att förkultivera och driva upp plantor av alla kommentarer som medlemmar har delat med sig av. Välkommen att hänga med på Odlas facebook!

grönsaks- och kryddplantor
Grönsaks- & kryddplantor
Handla nu

Sajten

Redan nu finns en del artiklar om frösådder på sajten! Men det kommer mera! Jag vill att ni ska kunna följa pågående fröodlingar för att ha möjligheten att få tips och idéer längs vägen. Ibland gror fröerna precis så som vi önskar och växer upp till stadiga och fina plantor. Ibland blir det inte alls som vi har tänkt oss. Därför kan vi lära mycket av att följa sådder från frö till färdiga (förhoppningsvis) plantor. Så häng med på sajten − information om nya artiklar kommer regelbundet i nyhetsbrevet.

Om du inte redan är prenumerant men vill bli det så hittar du anmälan här: Nyhetsbrevet.

Odlashop

Skulle du nu sitta här och bli sugen på att så fröer och driva egna plantor så önskar vi dig hjärtligt välkommen in på vårt fröerbjudande där du kan botanisera bland nyheter, gamla klassiker och de mest populära sorterna! Se Fröerbjudande - blommor.

_Väl mött på Odla.nu! önskar Katarina på redaktionen_ katarina@odla.nu

#Läs om frösådder!#

Fröså i pluggbox Torvbriketter - i stället för såjord Fröså i minidrivhus! Så perenner - så här kan du göra! 10 frågor & svar om att så fröer!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB