Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Påsk med primula

I affärerna finns det massor av fina och roliga påskarrangemang, och det kan vara kul att dekorera med något annorlunda och nytt till påsken. Du vill kanske göra ett påskarrangemang själv?

Inspiration från Floradania

Det flödar över av läckra och skojiga påskarrangemang och annat fint i butikerna nu, fast det går alldeles utmärkt att fixa till något själv om du är intresserad av det. Kanske är det idéerna som tryter - här får du ett par olika, enkla tips!

Primula och ägg

Sätt några primulor i ett lite större, gärna neonfärgat fat med lite kant på, eller en bricka om du föredrar det, och fyll upp runt om upp med söta ägg i olika färger eller mönster så att krukorna döljs. Lätt och väldigt fint!

grönsaks- och kryddplantor
Grönsaks- & kryddplantor
Handla nu

#Primula och murgröna tillsammans#

En annan idé är att plantera primula och murgröna i en rustik kruka och dekorera med färgade ägg. För att förstärka känslan av ett fågelbo kan du trä ett nät av bast över växterna. Det blir garanterat uppskattat om du har en sådan fin dekoration på ditt påskbord, och det är även en fin påskpresent att ta med till värdinnan eller värden om du är bortbjuden!

#Vårpyssel med blommor och krukor#

Vill du pyssla med fler vårliga idéer kanske de här artiklarna är av intresse: Färgstarka vårkrukor Vårligt och färgglatt

#Nyhetsbrev Odla.nu#

Vill du få tips om trädgård och odling, om olika artiklar och krönikor samt information och fina erbjudanden om våra aktuella växter, fröer med mera? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till vårt kostnadsfria Nyhetsbrev här: Odla.nu Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB