Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Odla i pallkrage

Är det gratis att odla sin trädgård? Nej, det är det inte! Är det ens särskilt billigt? Den frågan har inget självklart svar. Som den uppmärksamme kanske har snappat upp pratar jag nu om trädgård och pengar, inte alls lika kul som att sväva ut i beskrivningar om sensommarens mustiga dofter, fruktträdens dignande

Är det gratis att odla sin trädgård? Nej, det är det inte! Är det ens särskilt billigt? Den frågan har inget självklart svar. Som den uppmärksamme kanske har snappat upp pratar jag nu om trädgård och pengar, inte alls lika kul som att sväva ut i beskrivningar om sensommarens mustiga dofter, fruktträdens dignande grenar och augustirabattens explosiva färger. Men plånboken storlek har betydelse även i trädgården, så klart! Hur vi prioriterar att spendera våra pengar spelar också in. I en familj på fem personer där en är intresserad av trädgård är familjens hela inkomst definitivt inte öronmärkt för lustfyllda utsvävningar i handelsträdgården.

Är det gratis

att odla sin trädgård? Nej, det är det inte! Är det ens särskilt billigt? Den frågan har inget självklart svar. Som den uppmärksamme kanske har snappat upp pratar jag nu om trädgård och pengar, inte alls lika kul som att sväva ut i beskrivningar om sensommarens mustiga dofter, fruktträdens dignande grenar och augustirabattens explosiva färger. Men plånboken storlek har betydelse även i trädgården, så klart! Hur vi prioriterar att spendera våra pengar spelar också in. I en familj på fem personer där en är intresserad av trädgård är familjens hela inkomst definitivt inte öronmärkt för lustfyllda utsvävningar i handelsträdgården.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB