Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Odla bär på balkongen!

Intresset för att odla ätbart på balkong och terrass bara växer. Vi har tagit hem tre riktigt bra bärsorter att odla i krukor, amplar eller lådor på balkong, terrass och i den lilla täppan. Välkommen att prova nyheterna framberry och pineberry samt de populära ampeljordgubbarna!

Av Katarina Kihlberg

Länge fanns uppfattningen om att ätbart krävde en hel trädgård eller koloni för att odlas. Glädjande nog är det inte så vi tänker idag. Nu finns ett härligt utbud av nyttigt och välsmakande att odla på riktigt små ytor.

Inte minst den spännande utvecklingen inom stadsodling bidrar till att vi blir mer medvetna om möjligheterna för fler att njuta av egen odling och skörd.

Fina bär för balkong & terrass

Tre ätbara storsäljare i år är söta bär, som finns att beställa hos Odla.nu.

#Ampeljordgubbe 'Camara'#

Ampeljordgubbe med söta, rosa blommor som ger en stor skörd av välsmakande bär från slutet av juni ända tills det fryser på hösten. Kan planteras i amplar, krukor eller på friland. En förpackning med 3 plantor kostar 49 kronor. ## #Framberry# En god och kul nyhet! Orangeröda, saftiga jordgubbar med unik smak av hallon och jordgubb. Odla och skörda som jordgubbar i kruka, lådor eller köksland. Trivs i sol till halvskugga. 1 stor planta kostar 69 kronor.

#Pineberry 'White Dream'#

En spännande vit jordgubbe med smak av ananas. Trivs i full sol och väldränerad, näringsrik jord. Odlas som vanlig jordgubbe. Den vita färgen gör att de får vara i fred för fåglar. Ger skörd i juni-juli. Skydda gärna plantorna med löv eller halm under vintern. 1 stor planta kostar 69 kronor.

Hör av er med önskemål!

Hos Odla.nu kommer vi utöka vårt ätbara sortiment hela tiden och vi är mycket lyhörda för våra kunders önskemål. Fortsätt gärna höra av er och berätta vad ni vill kunna köpa enkelt av oss på nätet. Mejla: katarina@odla.nu

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB