Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Nya produkter - Katt- & Viltfritt

Grannkatter som gräver i dina rabatter och lämnar små "visitkort" är inte alltid så kul. Hungriga harar och rådjur som glatt låter sig smaka av de vackra tulpanerna är kanske inte heller så välkomna - vad finns det att göra?

Information från Silverline

Nu under våren börjar traktens katter göra sig både synliga och hörda och är inte alltid välkomna besökare i den egna trädgården. Inte heller hungriga harar och rådjur som tuggar i sig vårens första, frasiga tulpaner är alltid så välkomna.

Katt- & Viltfritt från Silverline® Pest Control GardenSystem™, hjälper dig att hålla trädgården fri från ovälkomna djur - utan användning av gifter.

Katt & Viltfritt använder den avancerade ljudteknologin Silverline® A-Frequency™ för att hålla katter och vilt på avstånd. Ett justerbart, ultrafrekvent ljud får djuren att söka sig bort från trädgården eller bilplatsen. Rörelsevakten känner av rörelser upp till 15 meter framför apparaten. Katt & Viltfritt har fyra olika frekvenser anpassade för att täcka såväl katter som större vilt. Bakom valet av frekvenser ligger många års studier av djurens normala beteende.

Cirkapris i handeln: 690 kronor.

Fler nya produkter

Nedan hittar du fler nya produkter som har kommit ut på marknaden.

#Problem med katter?#

Vill du försöka med något annat mot objudna kattgäster i din trädgård eller täppa? Kanske att ett nyutkommet preparat kan vara lösningen. Läs mer här: MotKatt

#Problem med mördarsniglar?#

Har du problem med mördarsniglar i din trädgård? Läs gärna om det nya vapnet i kampen mot dessa marodörer: SlugMatic™

#Nyhetsbrev Odla.nu#

Vill du få tips om trädgård och odling, om olika artiklar och krönikor samt information och fina erbjudanden om våra aktuella växter, fröer med mera? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till vårt kostnadsfria Nyhetsbrev här: Odla.nu Nyhetsbrev

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB