Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Morsdagsbuketter

Det är underbart med ett barn som kommer med några ihopknycklade, avbrutna blommor till sin mamma! Vilken dag det än må vara. Ömt ska dessa blommor placeras i vatten och visas uppskattning!

Av Sylvia Svensson

Så småningom växer barnen upp och buketterna blir kanske lite mer hanterbara, men tanken är ju densamma! Blommor till MOR!

Buketter med kärlek

Sommarblommor
Sommarblommor
Handla nu

Även nu när man är vuxen, är det underbart att uppvakta mamma med en egengjord bukett. För det finns faktiskt massor med blommor både i den egna trädgården och ute i naturen som mycket väl går att använda till buketter. Bara man har ögonen med sig och lite fantasi!

Sådana naturliga, enkla buketter kan vara väl så underbara som den vackra, dyra, konstnärligt bundna köpebuketten. Och säkert är den ännu kärare, den har ju ens eget barn gjort med kärlek!

Vackra vaser

Komplettera med en vacker vas som passar till blommorna, gärna roliga loppisfynd! Vårblommorna är ofta små och låga, så här har man också användning för udda, vackra vinglas på fot, så att blommorna kommer lite högre upp!

Som komplement kan du ta med mamma till plantskolan och låta henne välja sin egen Morsdagsplanta, som du sedan hjälper henne att plantera i trädgården.

Jag visar här några buketter jag har gjort under vårens ljuva tid. De kan användas som Morsdags-buketter men lika väl för att glädja någon annan eller till sig själv.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB