Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Mårbacka

I likhet med andra vackra och goda ingredienser i livet kom Mårbacka Tulpan till av en slump. Lyckligtvis uppmärksammades naturens nyck av en nyfiken odlare, på Förslövs Handelsträdgård, som vi har att tacka för ett ljuvligt tillskott bland pelargonerna.

Från Blomsterfrämjandet

Mårbacka tulpanpelargon en helt enkelt ljuvlig!

fröer2
Alla fröer med 50%
Handla nu

Färg och form i lyckad kombination Mårbackapelargonen är mycket omtyckt inte minst för sin milda romantikrosa färg. Tulpaner kan vi inte få nog av när de äntligen börjar säljas i januari.

I Mårbacka Tulpan ryms en förening av de två som är mycket tilltalande och som charmar oss i fönsterkarmar, på verandan, terrassen, på blomsterbordet eller i trädgården. Formen på blomman kommer sig av att kronbladen är halvt slutna vilket gör att varje liten blomma i klasen ser ut som en pytteliten tulpan.

Ljus och värme Alla pelargonen är älskare av sol och värme, vare sig de placeras inomhus eller utomhus. De önskar jämn vattning och gödning under sin tillväxt- och blomningsperiod.

Pelargonen talar tydligt om när den inte trivs genom att producera färre blommor samt växa långsamt eller inte alls. Å andra sidan bjuder en välmående pelargon på ett saftigt, frodigt bladverk och kärleksfull, lång blomning.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB