Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Låt det blomma!

Det är vackert med fantasifulla och färgstarka blomsterdekorationer på till exempel middagsbordet, men hur gör man sådana, och måste de alltid vara komplicerade? I boken **Låt det blomma!** ger Gunnar Kaj en rad bra och värdefulla tips på hur du enkelt gör för att få till det där lilla extra!

Av Sylvia Svensson

Låt det blomma!

Om nobelblommor och annat vildvuxet Text och foto: Gunnar Kaj och Charlotte Gawell

fröer2
Alla fröer med 50%
Handla nu

Norstedts 2012, ISBN 978-91-1-303645-8

Nobelbankettens fantastiska blomsterdekorationer har säkert inte gått någon som tittar på denna fina fest på TV förbi. Det är blomsterkonstnären Gunnar Kaj som ligger bakom dessa makalösa dekorationer sedan tolv år tillbaka. Gunnar Kaj har också gjort flera uppmärksammade blomsterutställningar, bland annat på Drottningholms slott.

Gunnar Kaj har nu skrivit en mycket vacker bok, Låt det blomma!, om sin passion för blommor. Boken är, förutom att vara en fin skådebok att ha liggandes på soffbordet, även en bra inspirationskälla för den som vill göra något extra för att duka vackert för middagsbjudningen hemma. Det behöver inte alls vara svårt och tidsödande, Gunnar Kaj visar en hel del enkla arrangemang som går snabbt att göra.

I naturen finns mycket att hämta är en av rubrikerna i boken, och Gunnar Kaj berättar om några av sina favoritväxter och om sina smultronställen i naturen, som är några av hans stora inspirations- och materialkällor.

En annan rubrik lyder Hur många vaser kan man ha? Många, många! Det är kanske något för oss loppisälskare att börja samla på?

Boken är rikt illustrerad med underbara bilder från alla årstider, och det är Charlotte Gawell som har tagit de flesta fotografierna till boken.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB