Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Krusmyntagården

Krusmyntagårdens anläggning omfattar bland annat kryddväxter, läkeväxter, trolldomsörter, färgväxter, spånadsväxter och bibliska växter. Örtagården är helt giftfri, vilket innebär att endast naturgödsel används och inga giftiga besprutningar förekommer.

Kryddgården är anlagd i rutor med korsgångar i gammal klosterstil. För att besökaren lättare ska kunna orientera sig bland växterna har varje ruta ett nummer, och det finns en skylt vid varje växt som anger dess namn. Tillsammans cirka 200 olika växter. Det finns en namnskylt vid varje ruta med hänvisning till en örtguid.

Man kan i örtagården slå sig ner en stund på någon av bänkarna och njuta av dofterna från kryddväxterna, se på fjärilar, humlor och bin som flyger omkring bland blomstren och lyssna till havet.

Kryddboden är full av dofter, smaker och andra minnen att ta med hem eller ge till vänner och bekanta. Stort sortiment av kryddor och egna kryddblandningar, till exempel brännvinskryddor, orientaliska blandningar, kärleksdofter och krus för olika väldofter samt kryddplantor. Där kan man även köpa gotländska livsmedel, till exempel senap och salmbärssylt, köksredskap och gotländsk keramik.

Vägbeskrivning:
Väg 149 norrut, 10 km från Visby.

E-post: Lena@krusmynta.se 
Hemsida: http://www.krusmynta.se

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB