Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Kökets Trädgård

Kökets Trädgård är ytterligare en bok från Bokförlaget Forum med steg-för-steg-beskrivningar och utviksblad. Författaren skriver i sin inledningstext "Har du aldrig odlat och ätit dina egna grönsaker har du missat en stor kulinarisk upplevelse." Det håller undertecknad med om och bokens bilder och teckningar gör att man helst skulle vilja gå ut med kratta, snören och fröer direkt, men eftersom marken är stelfrusen och det bara är någon plusgrad ute så nöjer jag mig med att planera och rita upp idéer till vårens trädgårdsland.

Boken har många bra idéer om hur man kombinerar färgstarka blommor med gröna frodiga grönsaker. Den visar att en köksträdgård kan vara både dekorativ och funktionell. Att odla alla sina kryddor i krukor är just både dekorativt och funktionellt liksom en ampel med tomater.

I boken finns dessutom flera avsnitt med frukt- och bärodling, uppstammat eller i spaljé. På utviksbladen är det beskrivit både hur du anlägger, planterar och beskär vilket gör att man inte behöver vara proffs för att prova några av idéerna i boken. Boken har dessutom en växtförteckning som omfattar cirka 12 sidor med en kortfattad beskrivning av användningen av de kryddor, grönsaker och frukter som nämnts i steg-för-steg-beskrivningarna.

Boken är bra. Mycket bra tycker jag, men alldeles för dyr. Cirkapriset är satt till 322 kr vilket är ganska häftigt men som sagt, ska man ha en praktisk handbok med både bilder och praktiska råd och tips så räcker den här boken långt. Man kan ju hoppas att priset är lägre nästa säsong.


Kökets Trädgård
  Titel:
Kökets Trädgård
Författare:
Richard Bird
Översättning och bearbetning:
Inger Palmstierna
Bandtyp:
Spiralinbunden
Förlag:
Forum
Utgivningsår:
2001
ISBN:
91-37-11702-5

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB