Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Kalanchoë Queen KingSize

Kalanchoë Queen®KingSize är en blixtrande nyhet inom kalanchoëkretsar där de härligt stora dubbla blommorna är utmärkande. Eftersom det inte funnits någon sort tidigare med så stora blommor känns det extra spännande.

Hållbarheten har ökats ut och är extra lång, normalt håller en vanlig Kalanchoë i ca 8 veckor, och skötseln skiljer sig inte från den vanliga kalnchoën eller de olika Calandivansorterna.

Det finns en rik variation av pastellfärger att välja mellan och säkert hittar du en sort som matchar just din inredning i höst och sommar men även under resten av året.

Växten blir ca 25 cm hög vilket är en ganska normal höjd och som gör den lätt att placera både på bord och i fönster. När man verkligen synar blommorna påminner dem om Camelia, rosens och näckrosens blomma, en klassisk skönhet som är evigt gällande och som ofta används som förskönande inslag i heminredningen. Tänk på lotuslyktan som varit så populär under en tid och rosenmönster som har huvudrollen i höstens romantiska trend. Även på de moderna storblommiga tapeterna ser vi fyllda, runda mjuka blomformer på smala stiliserade stjälkar som inger lugn och harmoni.

Jag kan se...

  • Kalanchoë Queen®KingSize pryda årets romantiska bord i mjukt formade och handdrejade krukor med åldrad patina och då gärna kombinerad med någon annan vacker växt som definierar årstiden.

  • Kalanchoë Queen®KingSize i den lekfullt färgglada och kitschiga inredningen med starka kulörinslag och vågade material.

fröer2
Alla fröer med 50%
Handla nu
  • Blommorna flyta omkring i en vacker skål i den egna oasen, platsen för stillhet och ro.

  • Den pryda ett paket i kombination med vackra band och handgjort papper.

    Unna dig flera stycken och sätt ihop dem på festbordet som en färgsprakande karamell. Det finns roliga presentaskar och påsar som kan användas istället för den klassiska ytterkrukan. Ställ bara krukan i en enkel skål och placera den i asken eller påsen så samlas överflödigt vatten i skålen när du vattnar. Man kan låta lite färgglatt silkespapper sticka upp här och var om man vill förstärka färgerna ytterligare.

    Några sorter att hålla utkik efter är Anastazia, Grace, Gudrun, Madonna och Megan.

    Läs mer: Kalanchoë blossfeldiana


Kalanchoë Queen®KingSize Megan


Kalanchoë Queen®KingSize Anastazia


Kalanchoë Queen®KingSize Grace


Kalanchoë Queen®KingSize Madonna


Kalanchoë Queen®KingSize Gudrun
Foto: Blomsterfrämjandet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB