Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Julstjärnan som inredningsdetalj

Anledningen till julstjärnans triumfartade genomslag är dess imponerande anpassningsförmåga som tar den långt från den klassiska bilden av att bara vara en dekorativ krukväxt i julfönstret.

Från Blomsterfrämjandet

Dekorativ trendsättare.

Julstjärnan kan användas som snittblomma i moderna vaser, ministjärnorna kan användas som bordsdekorationer på julbordet, den kan användas i harmoni med naturliga accessoarer, i uppseendeväckande avantgardistiska kompositioner eller i eleganta klassiska arrangemang. Ingen annan växt har etablerat sig som trendsättare på samma självklara sätt som julstjärnan, lyckad i alla inredningssammanhang och passar alla kulturella preferenser - en sann global aktör.

Den stjärnformade julstjärnan harmonierar såväl till det ljusa och luftiga Skandinaviska modet som till den rustika lantliga stilen. I en klassiskt elegant miljö ger den emellertid ett helt annat intryck. Här kan den omges av subtila, smakfulla färger, eleganta former och högkvalitativa glansiga material som glaserad keramik, brons eller silver.

Den som intresserar sig för andra kulturer vet hur man skapar en matchande personlig stil. Detaljer i naturliga material som terrakotta och rotting ger julstjärnan en touche av Medelhavets atmosfär. Kombinerat med de rätta detaljerna kan den också arrangeras i enlighet med det senaste: vilt afrikanskt, minimalistiskt asiatiskt eller orientaliskt inspirerat.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB