Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Julklappspyssel

**Annas krönika** Jag sitter inne och pysslar med julklappar. Jag tillverkar fina fröpåsar som jag sedan sätter fast på paket eller ger bort som de är – fyllda med fröer!

Text och bild: Anna Theorin

Stormarna utanför mitt fönster avlöser varandra och jag sitter inne och oroar mig över träden. Grenarna vrider sig så kraftigt så det ser ut som de dansar. Måtte det gamla päronträdet klara sig med livet i behåll även denna vinter.

Jag sitter inne och pysslar med julklappar. Jag tillverkar fina fröpåsar som jag sedan sätter fast på paket eller ger bort som de är – fyllda med fröer!

grönsaks- och kryddplantor
Grönsaks- & kryddplantor
Handla nu

Att få en påse med sommarblandning när vintern härjar som mest är uppskattat av både stora och små. Men om det gäller julklappar till barn väljer jag ett frö som går att så inne med en gång. Paprika och tomat är uppskattade grönsaker som växer fort inomhus. Till den våghalsige kommer en påse med ” HOT-MIX” en blandning av ofantligt starka chilisorter. Det är bara fantasin som sätter gränser och man kan smycka sina fröpåsar så mycket eller lite man vill.

Jag tog lite av vad jag hade hemma, och man kan självklart göra dem enbart till sig själv också. På bilden här bredvid är instruktionerna till hur du viker fröpåsarna. Glöm bara inte att skriva såanvisningar på baksidan!

_Jag önskar er en god jul och så hörs vi nästa år! Anna Theorin_

Anna driver en blogg också. Om du är intresserad av att följa hennes blogg hittar du den här: Trädgårdera Mera

Tänk på! Om du prenumererar på vårt kostnadsfria nyhetsbrev får du regelbundet information om vårt breda sortiment, kan läsa Redaktörens rader samt mycket annat. Prenumerera här: Odla.nu Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB