Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Inred ute

- planera, bygg och dekorera trädgårdens rum

Sitt inte inne och uggla. Ta vara på vår korta utesäsong! Rätt planerad och utformad blir uteplatsen en oas i tillvaron. Här finner du mängder av inspiration och goda idéer om hur du inreder ute.

För att kunna njuta av sin trädgård behöver man trevliga och praktiskt inredda uteplatser, där man kan sola eller koppla av i skuggan, plantera växter, snickra, jobba eller umgås med sina vänner, spela boule, laga mat eller leka med barnen. Inred ute ger massor av inspiration och goda råd om hur man bäst utformar vackra och funktionella uteplatser och får trädgården att bli en fortsättning på huset - ett rum i det fria till nytta och glädje för hela familjen. Här får du tips på hur du skapar en ny uteplats eller förnyar en äldre, hur du bygger altaner och vad man ska tänka på när det gäller material och konstruktioner. Hur du får du uteplatsen att smälta ihop med ditt hus och med miljön runt omkring.

Har du en liten igenvuxen trädgård eller en stor och ödslig gräsmatta? Är tomten stenig eller skuggig, skyddad eller utsatt för insyn? Här får du lära dig att planera uteplatsen utifrån trädgårdens förutsättningar och utifrån dina egna behov och drömmar. Du får hjälp med att skapa väggar, golv och tak av olika material, som trä, sten, betong eller tyg. Du får också tips på hur du inreder med växter, anlägger en damm, ordnar med belysning - och hur du skapar ett praktiskt utekök.

Boken vänder sig till oss som bor i nordiskt klimat och som behöver ta hänsyn till att vintern kan innebära frost och snöfall.


Inred ute
planera, bygg och dekorera trädgårdens rum

Titel:
Inred ute
planera, bygg och dekorera trädgårdens rum
Författare:
Beate Slipher
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Prisma
Utgivningsår:
2009
ISBN:
978-91-518-5206-5

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB