Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Inred trivsamt med växter

Som vi berättat tidigare är våra krukväxter på rymmen från fönsterkarmen. Gröna växter, blommor och blad blir mer och mer en del av inredningen i hela rummet. Här berättar vi om en växttrend för hemmet som har fått namnet Vintage Bloom.

Inspiration från Floradania

Vårens växttrend inomhus heter Vintage Bloom. I Vintage Bloom används levande växter och växtmotiv för att förbinda nutiden med gången tid och för att skapa grogrund för framtiden. Det är en trend som bjuder på nya inredningsmöjligheter.

Friskt och romantiskt

Vintage Bloom, hämtar också sin inspiration från vintagestilen, som handlar just om att skapa trivsel och atmosfär med hjälp av ting som har en historia. Från botanikens värld hämtas blommor och blad i rosa och gröna nyanser – något som understryker det romantiska och friska i trenden.

Historia skapar atmosfär

fröer2
Alla fröer med 50%
Handla nu

Vintagetredens lek med gammalt arvegods och annorlunda loppisfynd ger hemkänsla och en trygg atmosfär, och det blir plötsligt inte så svårt att skapa ett trivsamt hörn med blommor och grönt.

Växer ger nytt liv

Låt fantasin löpa fritt! Skapa små rum som berättar en ny historia med hjälp av prylar från förr. Använd färgat glas, smycken och porslin som krukunderlag eller dekoration. Med levande blommor blir det nytt liv i mormors fina porslinsterrin eller kakfatet av glas.

#Växtförslag till Vintagelook#

Begonia Campanula – ett lila exemplar finns på stora bilden Gullranka Hortensia Jasmin Miniros Saintpaulia Mosslumrar Tolmiea – populärt kallad Mor och Barn

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB