Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Gröna Rum

Jag har läst boken Gröna Rum på ett sätt som passar bra till just denna bok: genom att hoppa mellan artiklarna, läsa det som just då kändes aktuellt.

Boken är indelad per månad, så man kan också läsa den så att man börjar med den aktuella månaden och sedan plockar det mest intressanta allt eftersom, tills man läst den från pärm till pärm.

Boken är en "fortsättning" på TV-programmet med samma namn. Den är en sann tröst under vintermånaderna när programmet håller paus och man längtar efter något att läsa om trädgården.

Här skrivs om många av de ämnen som kommit fram i programmet men här finns även nya inslag, fylligare data och utförligare beskrivningar än vad som hinns med under de alltför korta TV-snuttarna!

Förutom Gunnel Carlson själv, skriver många av de profiler som vi sett i TV-programmet. De har skrivit sina artiklar om det som är var och ens gebit.

Man har skrivit om olika europeiska trädgårdar, om växtjägare förr och nu, om nyttan av latinet, om att odla i norr, om trädgårdshistoria, om grönsaker och träd, om både gamla och unga trädgårdsmästare med sina verk och mycket mer.

Alltså en mycket mångsidig bok som är trevligt skriven och lättläst. Många vackra foton av olika fotografer och fina teckningar av olika tecknare gör boken extra njutbar.

Ett tips inför julen kanske?

Gröna Rum
  Titel:
Gröna Rum
Författare:
Gunnel Carlson
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Prisma
Utgivningsår:
2000
ISBN:
91-518-3802-8

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB