Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Fråga experterna!

Trädgårdssäsongen står äntligen för dörren! Glädjen är stor när spaden sätts i jorden för första gången efter vintern. Men ibland uppstår huvudbry och frågor kring både det ena och det andra i trädgården. Som hjälp till er har vi glädjen att välkomna ett antal experter här på Odla.nu!

Först ut är Karin Malmberg och Jankov Månsson. Senare i veckan presenterar vi ett par experter till!

Planering & Design

Karin Malmberg är landskapsingenjör och driver sin egen firma SNITSIG Trädgård & Landskap AB i Helsingborg med omnejd. Karin arbetar med rådgivning, formgivning samt detaljerade helhetslösningar för trädgård och bostadsgårdar och lägger stor vikt vid att trädgården ska vara anpassad efter behov och önskemål hos dem som ska leva i den. Hon betonar också vikten av att som trädgårdsägare tänka i ett långt perspektiv och låta planeringen ta sin tid. Trädgården springer ingenstans utan ligger kvar medan känner in dig ordentligt och tar reda på hur du vill ha det.

Nu finns Karin med sin erfarenhet och sitt kunnande till hands här på Odla.nu för att svara på allmänna frågor kring planering och design av din trädgård.

Läs gärna artikeln om Karin Malmberg här på Odla.nu: Planera din trädgård

Gräsmatta

I många trädgårdar är gräsmattan det som tar mest plats. I andra är den en liten men väsentlig inredningsdetalj. Vilken funktion gräsmattan än har är det viktigt för oss att den är vacker och välmående. På våren kommer ofta frågor kring skötseln av gräsmattan. Vad är det som ska göras och i vilken ordning?

Från och med nu kan ni ställa dessa frågor och många fler till vår expert på Gräsmatta, Jankov Månsson. Han driver sedan 30 år tillbaka en trädgårdsbutik i Osby i norra Skåne. Jankov Månsson har ett brett och gediget kunnande om allt i trädgården. Han håller uppskattade trädgårdskurser i Sverige och Norge och har vid flera tillfällen föreläst vid SLU i Alnarp om trädgårdsföretag.

Expertishjälpen på Gräsmatta sker i samarbete med Algomin, som säljer mijövänliga jordförbättringsmedel.

Våra nya experter hittar ni under Fråga experterna i menyn längst upp på sidan.

Välkomna till Odla.nu med era frågor om Design & Planering samt Gräsmattan!

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB