Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Första trädgården

Den här boken skulle man ha haft när man stod där i sin första trädgård och försökte komma underfund med vad som ska göras och i vilken ordning. Och framför allt, vad man INTE ska göra! Den kunskapen hade kunnat bespara en från många klantigheter och besvikelser!

Boken innehåller en hel del baskunskaper som man behöver ha när man ska ge sig i kast med sin första trädgård. Man behöver veta en hel del, oavsett om man har köpt ett hus med redan uppvuxen trädgård eller om man ska göra en trädgård till ett nybyggt hus.

Trädgårdens olika delar beskrivs kortfattat och man förklarar praktiskt hur man gör för att skapa den trädgård man önskar. Det gäller att börja med rätt saker. Man talar om i vilken ordning man gör vad, var man ska börja.

Viktigt är att göra trädgårdens grundform först. Inramningen, som träd och häckar som ger insynsskydd, läplanteringar som silar vinden och gör det mysigt, bestämma var gångarna ska gå, hur uteplatser och köksträdgården ska placeras m.m.

Vidare beskriver man hur man väljer de redskap som behövs, vilka växter man ska välja för att trädgården ska passa för hela familjen, hur jorden ska vara, vilka ogräs och odjur som kan drabba trädgården och mycket mera.

Så den här är en perfekt, mycket personligt och trevligt skriven bok för dig som står i begrepp att starta med ditt livs första trädgård!

Härliga, många gånger lätt poetiska bilder av Görgen Persson förgyller verkligen upp boken!

Första trädgården
  Titel:
Första trädgården
Författare:
Eva Robild, Görgen Persson
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Natur & Kultur
Utgivningsår:
2005
ISBN:
91-27-35563-2

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB