Fester & Bufféer
Nu på vintern när den nariga vinden viner runt knutarna, drömmer du säkert redan om sommarens fester under bar himmel! Den här boken ger dig något att drömma om! Den innehåller många underbara matbilder från trädgården och växthuset! Allt från vårens buffé i syrenbersån till senhöstens kräftkalas under stjärnorna i augustimörkret, med massor av levande ljus och atmosfär!
Här hittar du också goda råd för julmiddagen, nyårssupén, bröllopsmiddagen, påskfesten, valborgsfesten, midsommarkalaset, grillpartyt i trädgården eller sensommarens salsafest eller en viltmiddag och mycket mer; boken är lika användbar året runt!
En lyckad fest är när allt stämmer: maten och drinkarna är goda, miljön vacker och gästerna nöjda. Därför finns här också ett bra kapitel om Planering, Vett & etikett, och så mattidningen Allt om Mat's samlade kunskap och väl utprovade recept att hämta hjälp ifrån.
Du som värd eller värdinna kan känna dig lugn och kommer själv också att kunna delta och inte fastna i köket, när allt är förberett och välplanerat.
Fester & Bufféer
ur Allt om Mat
Titel:
Fester & Bufféer
ur Allt om Mat
Redaktör:
Ulla Karlström
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Prisma
Utgivningsår:
2005
ISBN:
91-518-4484-2
Läs också Guide för stugägare!