Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Färgglada blommor riktiga humörhöjare

Vintern är en hård tid som tär på energin. Vitaminer och kosttillskott kan hjälpa oss att bli av med en del av vintertröttheten, men många glömmer att vitaminer för ögat kan vara lika viktiga. Låt nya fräscha växter i glada färger få dig på gott humör!

Inspiration från Floradania

Hemarbetsplatsen har blivit en viktig del av det moderna arbetslivet, och lika viktigt som att ha fokus på arbetsmiljön och arbetsklimatet på de traditionella arbetsplatserna är det att tänka på att vi ska trivas och må bra på arbetsplatsen i hemmet.

Växter är viktiga i vår miljö

Undersökningar visar att växter är viktiga för såväl vår fysiska som psykiska arbetsmiljö. Är du en av dem som helt eller delvis arbetar hemma, har du möjlighet att skapa din alldeles egen personliga arbetsmiljö.

#Arrangera primulor på bricka#

Använd en favoritbricka eller ett fat som du gillar och skäm bort dig själv med ett fyndigt och fräscht vårpotpurri av primulor. Välj växter i en och samma nyans, eller låt primulans hela färgrepertoar pigga upp dig!

#Blommor är naturliga doft- och humörspridare#

De tidiga vårväxterna ger färg och förnyelse åt bostaden, och flera av dem doftar dessutom. Primulan har en behaglig, diskret doft om den placeras kallt, medan jasminen kan fylla hela bostaden med sin parfym. Jasminen kan stå inomhus till att börja med, men tål att planteras ut så snart risken för frost är över.

Flytta med dig växterna Med den mobila växtlösningen kan du flytta växterna till olika platser i huset, och njuta av deras behagliga närvaro var du än befinner dig. På så sätt kan du göra hela bostaden till en vitaminbomb, full av härliga vårtecken som bjuder på doft, glädje och fräschör.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB