Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Elle Trädgård

Då var det dags för ytterligare en trädgårdstidning. Elle Trädgård heter den och görs av samma redaktion som gör Elle Interiör. Det är en vacker tidning som ger inspiration. Några direkta odlingstips finner man inte här och den skiljer sig från övriga trädgårdstidningar.

Den som är intresserad av vackra bilder på vackra trädgårdar hittar mycket intressant. Det finns lite att läsa om växter som rosor och vallmo, men även om annat som Zetas handelsträdgård, koloniträdgårdar och pilflätning.

Tidningen är fylld av inspiration, oavsett om man har en balkong eller trädgård. Den rymmer också många shoppingtips, bland annat tips om krukor och stolar, men även saker för uthuset hittar man här. Givetvis finns det även en del att läsa om växthus och vatten i trädgården, som blivit så populärt de senaste åren.

grönsaks- och kryddplantor
Grönsaks- & kryddplantor
Handla nu

Krönikor och andra små texter som man inte finner så ofta i trädgårdstidningar hittar man i Elle Trädgård. Vill man ha de praktiska tipsen är detta fel tidning men den som vill få nya idéer eller bara läsa om trädgårdar hittar mycket intressant.


Elle Trädgård

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB