Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).
  • An error occurred while trying to search with Solr: "0" Status: : Fel vid öppnande av socket ssl://solr.inmykitchen.nu:443.

Elle Trädgård

  • Trädgård

Då var det dags för ytterligare en trädgårdstidning. Elle Trädgård heter den och görs av samma redaktion som gör Elle Interiör. Det är en vacker tidning som ger inspiration. Några direkta odlingstips finner man inte här och den skiljer sig från övriga trädgårdstidningar.

Den som är intresserad av vackra bilder på vackra trädgårdar hittar mycket intressant. Det finns lite att läsa om växter som rosor och vallmo, men även om annat som Zetas handelsträdgård, koloniträdgårdar och pilflätning.

Tidningen är fylld av inspiration, oavsett om man har en balkong eller trädgård. Den rymmer också många shoppingtips, bland annat tips om krukor och stolar, men även saker för uthuset hittar man här. Givetvis finns det även en del att läsa om växthus och vatten i trädgården, som blivit så populärt de senaste åren.

Krönikor och andra små texter som man inte finner så ofta i trädgårdstidningar hittar man i Elle Trädgård. Vill man ha de praktiska tipsen är detta fel tidning men den som vill få nya idéer eller bara läsa om trädgårdar hittar mycket intressant.

 

 

Elle Trädgård
Elle Trädgård