Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).
  • "0" Status: : Fel vid öppnande av socket ssl://solr.inmykitchen.nu:443

Efter Tomten kommer

  • Trädgård
Efter Tomten kommer med Lök i Kruka och knackar på!

Nog för att höstens färger, vinterns snö och stearinljus lyser upp men nu längtar vi efter våren med blad- och knoppsprickningar. Det är nu du kan plocka fram krukor för både inomhus- och utomhusbruk och fylla dem med vårens alla tänkbara lökblommor. Ett tillåtet sätt att tjuvstarta våren på.

Blomsterlöken är verkligen en planta med magi. En självständig planta som får oss alla att njuta trots ytterst lite hjälp från oss människor.

Det finns många sätt att använda sin blomsterlök och många ställen att placera den på.

1. Att få njuta av en kruka eller ett rödkålshuvud fyllt med en av vårens allra första lökblommor krokusen, skänker glädje och skönhet i tillvaron. Utbudet av sorter och färger ökar i butikerna och till slut är det bara fantasin som hindrar dig från att skapa just den stämning som du vill ha.

2. Är du en av alla som inte kan avstå dina lökglas och tycker att det känns vemodigt att packa ner dem i sin låda? Behåll dem framme och hitta nya blomsterlökar att fylla dem med.

3. Får alla favoriter inte plats inomhus kan du med fördel placera lökkrukor utomhus också. En del av dem tål till och med någon frostgrad. Blir det däremot mycket snö och ihållande minusgrader bör man täcka dem eller förflytta krukorna med lökar till ett frostfritt men ändå svalt utrymme.

4. Man kan också ”lyfta upp” blomsterlökarna och plantera dem i amplar och väggkrukor för att ytterligare skapa ett blickfång i trädgården som påminner om våren.

Frossa i färg, form, vanliga och ovanliga lökblommor och krukor!