Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Din trädgård

I år kommer det fyra nya trädgårdstidningar i Sverige och "Din trädgård" är den andra i ordningen. "Din trädgård ges ut av LRF Media och det är samma förlag som ger ut tidningen "Land". Brukar man läsa "Land" känner man snabbt igen sig, då det är samma skribenter i de båda tidningarna. "Din trädgård har ett fräscht upplägg och många bilder.

Tidningen rymmer ungefär samma saker som de flesta trädgårdstidningar, experter, kalender med vad som är aktuellt och massor av odlingstips. "Din trädgård" är formligen späckad med olika tips och gör så här anvisningar. När det gäller det praktiska arbetet med trädgården tror jag faktiskt tidningen innehåller allt man behöver veta för säsongen. Där finns dessutom flera sidor med frågor till experterna.

Givetvis finns där även intressanta artiklar i "Din trädgård" och i stort sett alla har praktisk inriktning.

I en artikel, som förmodligen intresserar de som bor i norra Sverige, kan man läsa hur man får en färgsprakande rabatt i närheten av Kiruna. En annan artikel beskriver hur man lyckas med magnolior. Några artiklar om ätbara växter handlar om ärter, rotfrukter och att odla jordgubbar i sand.

grönsaks- och kryddplantor
Grönsaks- & kryddplantor
Handla nu

Något som återfinns i nästan alla trädgårdstidningar i dag är dammar, och så även i "Din trädgård". Bland annat hur man anlägger en damm, sköter en damm och lite om växter till dammen. För den som funderat på att lägga plattor i trädgården finns där också en artikel.

Där finns förstås mycket mer att läsa än vad jag får med här, men vill man ha en tidning med mycket att läsa och som dessutom räcker hela sommaren, då är nog "Din trädgård" ett bra val.

"Din trädgård" innehåller 67 sidor och kostar 39 kronor.


Din trädgård

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB