Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Dekorera med julstjärnor

Det är alltid roligt med förändring. Ett rum kan göras om med helt nya möbler eller genom att vi arrangerar det gamla på ett nytt sätt. Men det går så klart att skapa förändring med mycket enklare medel än så. En ny inredningsdetalj kan göra att allt i ett rum ser fräscht och annorlunda ut. Vi får ett annat blickfång och ser samtidigt våra gamla saker i ett nytt perspektiv.

Från Stars for Europe

Förändra och förnya!

Med endast fantasin som gräns kan vi själv göra personliga och unika dekorationer. I december erbjuder julstjärnorna en fantastisk möjlighet att förändra och förnya hemma, enkelt och till en rimlig kostnad. Julstjärnor finns i mängder av färger, former och storlekar som kan inspirera alla, oavsett smak och stil, att göra vackra och spännande arrangemang.

Den naturnära stilen hör julen till

Med små medel går det att sätta en personlig prägel på sitt hem. Smakfulla dekorationer är detaljerna som bestämmer stilen. Blommande krukväxter gör det enkelt och roligt att inreda och när julen närmar sig är julstjärnor det självklara valet!

Julstjärnans pigga färger livar upp i vintermörkret och det frodiga bladverket skapar en hemtrevlig atmosfär. Med hjälp av vackra krukor och fina detaljer kan alla göra sitt personliga blomsterarrangemang och anpassa det efter stilen på möbler och annan inredning.

En naturnära stil bygger så klart på naturmaterial. Bark, grenar, kottar och frukt är självklara. Här är det hållbarhet som gäller, inget slit och släng. Den naturnära stilen är enkel och rakt på sak. Kombinationen av julstjärnor och de naturliga, hållbara materialen ger hemmet en varm och inbjudande atmosfär.

Dekor på direkten

Att dekorera hemma eller göra fina presenter handlar helt och hållet om fantasi, roliga och annorlunda idéer och om att genomföra dem. Extra inspirerande är det om andra också får glädje av det vi har skapat. Arrangemang med julstjärnor är i ropet i år och mottot är "Dekor på direkten". Med små, vackra saker, roliga accessoarer och fantasifulla detaljer går det snabbt och enkelt att göra annorlunda och personliga presenter. Var inte rädd för att experimentera och använd gärna saker som du redan har hemma i skåp och lådor. Då är lite fantasi det enda som krävs för att förvandla en julstjärna till en personlig present med stort värde för mottagaren. Eller så blir den en fin dekoration hemma som gläder både dig själv och andra under julhelgen.

Variationer i rött

Rött har alltid varit julens självklara färg. Främst i ledet bland de röda dekorationerna står förstås julstjärnan, vars färg i det vilda alltid är röd. Idag finns det ett fantastiskt utbud av olika röda nyanser bland krukväxtodlade julstjärnor. De finns också i mängder av storlekar och former vilket gör dem till fantastiskt användbara inredningsdetaljer. En röd julstjärna skapar härlig julstämning varhelst i rummet den placeras. Naturmaterial, som grenar, kvistar och mossa, och tyger i varma färger är bra att kombinera med och därtill är det de små detaljerna som bestämmer stilen, allt från elegant till klassiskt och naturnära.

Rött är en färg som vill synas. Den är både energisk och harmonisk på samma gång vilket gör att en röd julstjärna kan användas både som kontrast mot mildare färger och som komplement till andra färgstarka dekorationer.

Klassiker i ny tappning

December är traditionernas stora högtid. Alla har vi egna minnen och en egen bild av hur helgdagarna ska firas. Vissa månar om att bevara och föra vidare barndomens jular medan andra gärna anammar nya sätt att fira högtiden på.

De festliga tillfällena avlöser varandra under hela december. Släkt och vänner samlas och inspirationen är på topp för att pynta och göra fint hemma. Julstjärnan är en perfekt dekoration med sina många färger, former och storlekar. Det går att variera arrangemangen efter stil, smak och tillfälle. Våga gärna använda denna klassiker i ny tappning: i en fantasifull ljusstake, en annorlunda adventskalender eller som inslag i en unikt pyntad julgran.

Julstjärnor bidrar med frodig grönska och klara, friska färger i vintermörkret. Den klassiska julstjärnan är förstås röd men den har fått fint sällskap av många andra både enfärgade och flerfärgade sorter. Låt fantasin flöda och gör julen 2009 till ett möte mellan gamla och nya traditioner!

En vit jul

Drömmen om en vit jul kan bli sann. Den renaste av alla färger är enkel och elegant och dekorationer i vitt passar i princip överallt.

Vitt är fräscht och modernt, elegant och festligt. Vitt går bra ihop med alla andra färger och passar till alla stilar. Vitt är dessutom vinterns och julens färg! Julstjärnor i vitt, beige, sandfärgat och ljusgult ger ett ljust och spatiöst intryck som lättar upp i vintermörkret. Vita julstjärnor skapar en harmonisk och vänlig atmosfär och passar utmärkt i alla moderna dekorationer.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB