Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Dekorativa pumpor

Pumpor är en vacker dekoration i höstträdgården. Det behöver inte vara just till Halloween som pumporna lyser upp våra entrétrappor. Dekorera med läckra pumpor hela november!

Av Sylvia Svensson

Väljer du en neutral dekoration som på min pumpalykta här, så kan lyktan mycket väl få lysa hela hösten tills frosten tar den. På den har jag gjort de runda hålen med äppleavkärnare.

Det finns flera, särskilt amerikanska, sajter på nätet som kommer med mallar för pumpalyktor. Du kan kopiera en mall att skära efter eller skapa en helt egen med olika schabloner som utgångspunkt.

Du kan göra en sökning med ”pumpkin carving patterns” eller något liknande och får massor av mallar. Här finns många mallar, men läs på noga, en del mallar kostar en liten slant att ladda hem

Pynta med pumpor

Det behöver inte heller vara just lyktor man gör av pumpor. De s.k. dekorationspumpor som säljs allmänt just nu är ofta så små, att man hellre kan använda dem som de är på ett fat med mossa och vintergrönt att ställa på trappan eller på bordet, även inomhus.

Eller gör en enkel krans av en sådan liten pumpa. Jag har helt enkelt höstvackra blad, nypon och en pumpa på en krans av pilkvistar.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB