Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Cityodling

Att odla i city kan vara allt från en hel innegård till en liten pyttebalkong. Det mesta kan man läsa om i den här intressanta boken, som också har massor av bra och upplysande foton.

Det hela börjar med ett försvar! Många vill odla grönsaker på sin lilla plätt och får genast påhopp från miljöknuttar. Detta reds ut här på ett realistiskt och uppmuntrande vis.

Hela boken andas optimism och gott humör och inte minst lust att odla. Man får massor av idéer och goda råd mellan planerandet och planterandet. Det är ju inte nödvändigt att göra alla misstag själv, här får man goda råd om hur man undviker fallgroparna. Det slår mig hela tiden att det är så kloka och handfasta råd man får. Man blir väldigt uppiggad när man ser att det går så bra att göra något vackert och roligt på en liten yta, när man nästan gett upp.

Det står mycket om krukodling som blivit så populärt. Vad går inte bra att odla i kruka och vilka växter trivs? Hur stor kruka, hög eller vid? Vinterförvaring?

Balkonger och lägenhetsträdgårdar får var sitt utförliga kapitel. Sist kommer en avdelning med växtbeskrivningar med text och foto. Växter lämpade för små utrymmen, 10 lätta, 10 svårare i varje grupp.

Det går inte att räkna upp alla goda uppslag man får - författaren är en god skribent som inte pratar i nattmössan när det gäller odling. Hon talar av egen erfarenhet och en hel del boklig lärdom plus en stor näve humor!

fröer2
Alla fröer med 50%
Handla nu

Jag gillar verkligen den här boken för dess glada och positiva stämning. Ödsla inte kraft på det omöjliga - "tänk smått"! Läs och lär!

Cityodling
  Titel:
Cityodling
Författare:
Lena Israelsson
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår:
2004
ISBN:
91-0-010167-2

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB