Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Calandiva

Nyhet på krukväxtfronten
Calandiva är en helt ny krukväxt framförädlad från den välkända Kalanchoe blossfeldiana, vårelden. Calandiva har exklusiva dubbla blommor och kommer till en början att finnas i fyra olika färger.

Lansering i april
Calandiva finns i butikerna från och med den 1 april. Växten kommer då att finnas i en mindre kvantitet, men från och med maj kommer antalet blommor i handeln att öka. Till en början kommer Calandiva att finnas i fyra olika färger, Calandiva White, Calandiva Pink, Calandiva Orange och Calandiva Purple. Någon gång i slutet av sommaren kommer också en tvåfärgad blomma i rosa och vitt. Ännu fler färger kommer att lanseras allteftersom.

Blomman är både hållbar och lättskött

fröer2
Alla fröer med 50%
Handla nu

Liksom den vanliga vårelden är Calandiva en mycket hållbar blomma. Blomningen är riklig och kan vara i upp till sex veckor. Blommorna ser ut som små rosor och växten passar utmärkt som presentblomma. Den är lättskött, trivs bäst under ljusa förhållanden och kan till och med stå i fullt solljus. Jorden hålls lätt fuktig men växten får inte överbevattnas. En dos näring en gång var tredje vecka under tillväxtperioden är lagom för att blomman ska växa bra.

En lyxig och romantisk blomma
Växtens främsta egenskap är dess blommor, vilka ger växten en aura av lyx och romantik. Också en växt i knoppstadiet är praktfull och skapar stora förväntningar som väl infrias när den börjar blomma. Calandiva är vacker såväl tillsammans med andra växter som i ensamt majestät.


Calandiva


Calandiva

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB