Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Börja året med nyskördade tulpaner!

Under vintern gör vi våra hem mysiga och inbjudande. Vi tillbringar mycket tid inomhus och njuter av värmen. Men när december övergår i januari kan man lite försiktigt börja se fram emot våren. Öppna fönstren lite oftare, vädra huset, dra undan gardinerna och ta in utomhuskänslan lite grand och förgyll med en fantastisk blombukett!

Inspiration från Blomsterfrämjandet

Sprudlande av energi

grönsaks- och kryddplantor
Grönsaks- & kryddplantor
Handla nu

I naturen är blommorna efterlängtade vårtecken. De vitaliserar världen utomhus och ger oss kraft efter en mörk vinter. Så när det fortfarande är kallt ute, plockar vi in blommorna och tar del av deras energi inomhus. Tulpaner är perfekta blomsterlökar att njuta av under vårvintern, eftersom de är som vackrast inomhus när ljuset återvänder men det fortfarande är kallt ute.

Inred ditt hem med tulpaner. Lys upp en plats med en glad tulpanbukett i sköna färger eller sprid ut charmiga små vaser med en tulpan i vardera i olika färger runt om i huset. Glöm inte arbetsplatsen, få saker ger så mycket kreativitet som en bukett tulpaner där du arbetar. Dessutom hjälper tulpanerna till att rena luften.

Välj lokalt producerade tulpaner

När det gäller att hitta de allra färskaste, mest fantastiska tulpanerna, ska du välja lokalt producerade tulpaner. Lokalt producerade tulpaner håller sig fräscha längre och skänker glädje som varar. Lokalt producerade svenska tulpaner känner du igen på att de är märkta med kvalitetsmärket Svenskt Sigill.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB