Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Blomstrande idéer på Mors dag

24-7-364 = mor .. eller... "Mamma är igång dygnet runt, sju dagar i veckan, 364 dagar om året". Som tur är finns det nämligen en dag på året då hon ska skämmas bort ordentligt. Ge din egen eller dina barns mamma en oförglömlig blomsterupplevelse på Mors dag.

Från Blomsterfrämjandet

Morgonbricka med miniplantor

Varje mamma älskar ljudet av nakna barnfötter som springer över golvet, och glädjen står högt i tak när familjens yngste plötsligt står där i dörren till sovrummet med famnen full av levande växter. Överraska den bästa mamman i världen - din egen! - med en bricka full av miniplantor, formade som ett hjärta. Det blir en alldeles fantastisk dag!

Duka speciellt för mamma

Om du redan har på känn att din mamma inte hoppar högt av glädje inför frukost på sängen, så kan du i stället förbereda ett vackert festbord åt henne. Dekorera med hennes favoritblommor eller blommande miniplantor arrangerade i en spännande skål.

Du kan också välja att pynta frukostbordet med blomhuvuden. Köp några blommor i en enda eller flera olika färger, klipp av huvudena och strö ut dem över bordet. Välj gärna doftande blommor, t.ex. rosor eller nejlikor.

Växter och välbefinnande

Levande växter är kända för att rena luften, så varför inte skämma bort din mor med en gåva som har positiv inverkan på både hälsa och miljö? Det finns ett hav av vackra danska växter att välja mellan, och alla renar luften - i högre eller mindre utsträckning. Släpp in natur och frisk luft i ditt hem!

Med levande växter kan du fira din mamma på många sätt, och upplevelsen blir inte mindre av att hela familjen kan dela den!

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB