Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Blommogram i Mobilen

Förmedlingstjänsten Blommogram lanserar ny mobil tjänst

E-handeln är framgångsrik - nu satsar Interflora AB på M-handel och förlänger Blommogram till mobilen!

Äntligen blir mobilen en riktig köpkanal! Blommogram® i Mobilen gör det enklare att beställa blommor när lusten och tanken faller på.

Med Interflora AB:s Blommogram i Mobilen kan fem olika blombuketter beställas via mobilen och förfarandet är enkelt med bra grafiska gränssnitt.

Tjänsten är en java-applikation som gratis laddas hem till mobiltelefonen från www.interflora.se och sparas. Det finns inte längre några ursäkter för utebliven uppvaktning utan allt som behövs finns i mobilen!

"Vår framgångsrika e-handelstjänst var bland de allra första när vi startade 1995 och vi är naturligtvis stolta över att vara pionjärer även med denna säljkanal", säger John Lilja, VD för Interflora AB.

Applikationen har utvecklats och designats av mobiltjänsteutvecklaren Quedro AB i samarbete med Interflora AB. Tanken var att skapa en ny kommunikations- och köpkanal för att förenkla för kunderna.

"Quedro strävar ständigt efter att utveckla mobila nyttotjänster som verkligen förbättrar företagens processer, just därför ser vi Blommogram i Mobilen som ett oerhört intressant projekt" säger Madeleine Thun, projektledare på Quedro.

Interflora AB
Interflora AB är Sveriges ledande blomsterföretag och driver idag blomsterförmedlingen Blommogram, fackhandelskedjan Interflora samt egen utbildningsverksamhet. Sedan 1995 drivs e-handel framgångsrikt på www.interflora.se där företaget säljer och marknadsför sin produkt Blommogram.

Blommogram förmedlar känslor i livets alla skeenden och levererar över hela Sverige för 85 kronor. Sker beställningen innan klockan 12 på vardagar, så levereras blommorna samma dag. Blommogram levereras av auktoriserade Blommogramombud varav 165 stycken är Interflorabutiker.

Quedro AB
Quedro är en av Sveriges ledande mobilbyråer med fokus på Java-applikationer, mobil marknadsföring och messagingtjänster. Quedro har tillsammans med Interflora AB utarbetat konceptet Blommogram i Mobilen.


Blommogram i Mobilen

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB