Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Atmosfärskapare

Genom att inreda med växter kan man på ett enkelt sätt förändra ett rum och skapa olika atmosfärer. Juvelblomma, papegojstjärt och orkidé är stilfulla växter som förmedlar enkelhet och elegans, speciellt om de ställs i strama krukor eller i krukor av naturmaterial.

Från Blomsterfrämjandet

Vill man hellre ge växterna en tuff framtoning kan man ställa dem i färggranna eller mönstrade krukor. Det är både enkelt och roligt att möblera om hemma med växter.

fröer2
Alla fröer med 50%
Handla nu

Brudorkidé, Phalaenopsis-hybrider.

De orkidéer vi har i våra hem är hybrider mellan olika arter och kan börja blomma i stort sett när som helst på året, men mest troligt är att det gör det från vinter till vår. Phalaenopsis är den orkidé som är mest tolerant mot den typiska inomhusmiljön och des blommor är mycket hållbara. Vanligtvis orsakar växten inte några besvär hos allergiker.

Juvelblomma, Guzmania.

Detta är en mycket lättskött krukväxt med stort användningsområde. En växt både för den som tycker om att ha växter med annorlunda utseende och för den som vill skapa ett spännande intryck av ett rum. Vacker att använda i samplanteringar med andra tropiska växter.

Vriesea/Papegojstjärt, Vriesea.

Vriesean har ett stort användningsområde och kan användas såväl ensam som i samplanteringar med andra växter. Vanligtvis orsakar växten inte några besvär hos allergiker.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB