Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Årets trädgårdsbok utsedd!

Efter en rekordomröstning på Nordiska trädgårdsmässan går utmärkelsen Årets Trädgårdsbok 2011 till Åke Truedsson, författare till Odla dina egna grönsaker, utgiven på bokförlaget Natur & Kultur.

Vinnaren av Årets Trädgårdsbok är framröstad av trädgårdsintresserade besökare på Bok & Biblioteksmässan och mässan Nordiska Trädgårdar. I år blev det rekord, 3000 mässdeltagare har röstat på de tio olika titlarna som Stockholms Gartnersällskap har nominerat.

Vinnarboken följer den starka trädgårdstrenden just nu för närodlad mat, som Gartnersällskapet tror har en lång livslängd. Detta är en vinnarbok som kommer bli en ”perenn”.

Juryns motivering lyder

”Kunnigt, pedagogiskt, okomplicerat, överblickbart, inspirerande. Innehållsrik faktasamling med det viktigaste att tänka på när du odlar dina egna grönsaker, presenterat på ett väldigt stimulerande och aptitligt sätt. Boken har förutsättningar att fungera som handbok och inspirationskälla i många år framöver. Mer närodlat än i den egna köksträdgården kan det inte bli, och med författarens generöst delade kunskap även en skön förening av nytta och nöje.”

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB