Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Äntligen - krukorna är här!

Smarta och fina krukor för balkong och terrass frågar våra kunder efter. Odling på den lilla ytan är en trend som har slagit rot och väckt ett härligt spirande intresse för blommor och grönt, nyttigt och gott. Kolla in vårt sortiment av smarta och färgstarka krukor!

Odla.nu lanserar ett läckert sortiment av krukor för terrass och balkong. Krukorna är färgglada och praktiska, nytänkande och roliga - på höjden och bredden! Fyll dem med blommor, kryddväxter, små bärplantor eller sallatsblad av olika slag.

Odla på höjden

Ett smart sätt att odla på den lilla ytan är att bygga på höjden. I ett nylanserat krukerbjudande har vi tagit med två smarta lösningar med krukset som går att bygga upp till fem våningar. På bilden här bredvid frodas hängande jordgubbsplantor i tre våningar. Perfekt på balkongen!

Nu blommar balkongräcket!

Många läsare och kunder hör av sig och berättar att de letar efter krukor att hänga på balkongräcket som inte innebär en fara för flanörer nedanför och som kan bjuda på fägring både utanför och innanför balkongräcket. Våra smarta balkongkrukor hänger säkert och är riktigt snygga och färgstarka. Klicka på pilarna ovanför bilden så ser ni hur fint det kan bli.

Se alla våra smarta krukor för balkong och terrass och handla här: Krukor hos Odla.nu

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB