Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Alla älskandes dag

Alla Hjärtans Dag den 14 februari, är alla älskande och förälskades speciella dag, men det är också en dag då du kan visa dina nära hur mycket de betyder för dig. Släkting eller vän, granne eller arbetskamrat, det finns minst en, men säkert fler, personer i din omgivning som behöver särskild omtanke denna dag.

Från Blomsterfrämjandet

En blomma säger mer än tusen ord, så varför inte berätta om din brinnande kärlek, din omtanke eller uppskattning genom att ge bort en bukett med blommor i sprakande färger?

Rött står förstås för kärleken, men till vännen fungerar blommor i alla färger och former som budbärare. En bukett med rosor brukar vara den traditionella symbolen för kärlek, men det är egentligen bara du själv som kan bestämma vilka blommor som gestaltar dina känslor bäst.

En krukväxt som är vacker så här års och vars ymniga flor värmer varje fruset hjärta är hortensian. Hortensian lämpar sig utmärkt som gåva under hela månaden.

Snittblommor med högsäsong under den här tiden är tulpan och akacia. Tulpaner finns i så många färger och former att det alltid finns någon sort som passar.

Hela buketten kan utgöras av tulpaner, men tulpanerna kan också blandas med andra blommor. Några kvistar med akacia i en vas bredvid buketten blir en vacker kombination och den underbara doften skänker både glädje och välbefinnande.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB