Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Välkommen till Västsveriges största trädgårdsmässa!

Göteborg
torsdag 10 maj 2012 till söndag 13 maj 2012
Torsdag 12-18, Fre-söndag 10-18

Ett säkert vårtecken är Lisebergs Trädgårdsdagar, Västsveriges största trädgårdsmässa. Under fyra dagar är nöjesparken till bredden fylld av blommor och inspiration. Gröna fingrar eller ej, här finns något för alla. Har du trädgårdsfrågor så kan säkert någon av utställarna ge dig svaren du söker, de är alla experter inom sina områden.

Bland årets föreläsare återfinns bland andra trädgårdstekniker, debutantförfattare och vårens nya TV-profil för programmet ”Trädgårdsdrömmar” på TV4, Ylva Landerholm. Peter Englander, känd från TV- programmet ”Trädgårdstoppen”, och inredare Sarah Widman kommer hålla i ett antal föreläsningar och workshops. Du kan delta i kurser i blomsterbindning och pilflätning, gå på grillskola inför årets grillsäsong och lyssna på artisterna Ebba Forsberg och Caroline af Ugglas. Kanske passar du, under ditt besök, också på att gå en guidad tur i Lisebergs Lustgård.

Lisebergs trädgårdsmässa är ett bra ställe att ta del av årets nyheter och hitta spännande och vackra frön och plantor till trädgården och balkonglådan. De flesta utställare har med produkter till försäljning och som alltid är det bra priser under mässan. Passa på att fynda!

I år öppnar mässan för besökare redan på torsdag och är sedan öppen också fredag, lördag och söndag. På söndagen avslutas mässan och IKEA som är på plats som utställare auktionerar ut allt de haft med sig till förmån av Naturskyddsföreningen Göteborg/Natursnokarna.

Klicka här för att komma till Lisebergs Trädgårdsdagars hemsida