Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Välj rätt material när du skapar och anlägger din trädgård!

Kungsbacka
söndag 3 mars 2013
10.30-12

Inspirationssöndag i Alafors Kvarn

Kom och inspireras och få massor av idéer och uppslag för material och hur de kan ta sig ut i just din Drömträdgård!

De material vi väljer att använda i vår trädgård är av stor betydelse på flera olika sätt. Stilen, utseendet och uttrycket skapar vi till stor del med materialen. De praktiska aspekterna vad gäller funktionen är viktiga. Känslan och upplevelsen i trädgården påverkas också den kraftigt av våra val. Dessutom är investeringen ofta betydelsefull och vi kan påverka den mycket genom olika val av material.

Göran Rosander, Rovi Trädgårdskonsult och Anette Altré, Drömträdgården berättar om olika material som du med fördel kan använda i din trädgård. De visar härliga bilder från trädgårdar de anlagt och berättar hur arbetet gått till och vad som är viktigt att tänka på när man använder de olika materialen.

Det blir frågestund när deltagarna kan bolla egna idéer och tankar vad gäller materialval och få svar på sina frågor. Deltagarna och besökare i Trädgårds- och Designbutiken kan också beställa material och hjälp med anläggningsarbete i anslutning till föredraget eller under butikens öppettider denna helg mellan 12-16. På plats i kvarnen finns material att titta på och prisuppgifter att ta ställning till.

Välkommen att läsa mera och anmäla dig till aktiviteten på www.dromtradgarden.se eller per telefon 0705-34 85 50 till Anette