Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Trädgårdsloppis

Åland
lördag 5 maj 2012
10-14

Välkomna på trädgårdsloppis den 5 maj klockan 10-14!

Platsen är Servicegatan/Villagatan i Mariehamn, ÅLAND samma ställe där det är Cirkus och Tivoli varje sommar.

Här säljs det artiklar av alla de slag som har på något sätt med trädgård och gröna fingrar att göra, dvs plantor, blommor, lökar, sättpotatis, sticklingar, buskar, trädgårdsmöbler, tomtar, redskap, spaljéer, kärl, hinkar, bunkar, fågelbad, växthus och så vidare och så vidare. Så länge det på ett eller annat sätt har med trädgård att göra så sälj det här!

Om det blir regnväder på lördagen så flyttas loppisen per automatik till söndagen. Regnar det fortfarande på söndagen så söker vi i dagsläget alternativa lösningar. Eventuella ändringar meddelas Facebook, sök efter evenemanget http://www.facebook.com/events/388065371203832/!

De som vill SÄLJA skall senast den 30 april meddela detta per e-post till tradgardsloppis@aland.net så att vi får en uppfattning om hur många som kommer. Från klockan 9 kan säljarna komma och plocka upp sina saker, vi står där och dirigerar trafiken. Det är bakluckeloppis som gäller och alla tar med egna bord. Det är GRATIS att sälja sina saker på loppisen!