Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

SVERIGES AURIKEL WEEKEND 2013

Lekhyttan
lördag 11 maj 2013 till söndag 12 maj 2013
1100 - 1700

SVERIGES AURIKEL WEEKEND 11:e & 12:e maj 2013 på Hallagården i Lekhyttan, Närke

För första gången i Sverige en helg som tillägnas plantan Primula Auricula. Detta kommer att bli en spännande och intressant helg, inte bara för de som redan är intresserade av Aurikler utan även för de som aldrig har sett en av dessa växter tidigare.

Alla Aurikelodlare och samlare är välkomna att delta. Att visa sina aurikler på sitt personliga sätt (display). Här kommer man att kunna, inte bara utbyta idéer och erfarenheter, men även att byta och sälja växter.

Ray Molin-Wilkinson kommer att visa sin samling av över 300 olika namngivna aurikler och nästan 50% av dessa är egna namngivna hybrider som han har korsat fram här i Sverige. De kommer att visas, inte bara i en traditionell Auricula Theatre, utan på många olika och inspirerande sätt.

Han kommer även att visa några nya aurikler för 2013 som ännu inte namngivits. Besökare kommer att kunna nominera namn för några av dem.

Detta är en öppen inbjudan till alla som vill delta eller enbart tycker att det vore trevligt att besöka SVERIGES FÖRSTA AURIKEL WEEKEND. Som utställare betalar du inga avgifter, alla visnings- och utställningsplatser är gratis. Du kan välja att enbart visa en planta eller så många växter som du vill.

Denna inbjudan är också öppen för samlare av andra växter, så som Pelargoner, Saintpaulia, Fuchsior m.fl. som vill visa sina plantor. Utställningsplatsen för dessa deltagare är också gratis.

Detta är en helg där växtälskare kan träffas, knyta nya kontakter och inspireras.

Om du är intresserad av att delta kontakta Ray at raysauriculas@gmail.com för mer information.

Ray Molin-Wilkinson www.raysperennials.se

Min Auricula blogg: http://raysauriculas.blogspot.com/ För mer information om Hallagården se: http://www.hallagarden.nu/