Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Odla din mat - börja med köksträdgårdsodling

Stockholm (Waxholm)
söndag 16 juni 2013
10.00-13.00

Söndagen den 16 juni håller jag en kurs i att "Börja odla din mat". En inspirationsdag där vi pratar jord, växtval, gödning och mycket annat. Jag tar upp och ger tips om odling i pallkrageodling/containergardening men även frilandsodling och om att odla i växthus.

Mitt växthus börjar nu bli riktigt fullt med alla min kulturarvstomater och chilis...men jag tror att vi får plats där inne så att vi kan ta en riktigt god fika i växthuset, det är alltid trevligt. Det är lätt att ta sig hit, med buss 670 är du här på 35 minuter från Tekniska högskolan.

Kursen kostar 480:- inkl. fika med hembakat bröd.

Anmälan gör per e-post: tilltyra@gmail.com

Plats: Engarnsbyväg 2, Vaxholm

Tid: 10,00-13,30

Vill ni komma en hel grupp en annan dag för visning och kurs, så tar jag emot grupper mellan 5-12 personer. Skriv en förfrågan till: tilltyra@gmail.com

Läs gärna mer här: Köksträdgården