Lär dig bygga växthus med Tyra Hallsénius Lindhe

Engarn
söndag 22 september 2013
10.00-16.00

Med utgångspunkt från Tyra Hallsénius Lindhes egenritade växthus berättar hon om olika faser i själva byggandet, om vad du bör tänka på innan du placerar ut växthuset i trädgården, och allt praktiskt runtomkring som bör fungera för att växthust skall blir användbart samtidigt som det är vackert. Vi hinner också gå in lite på val av växter att odla i växthuset.

Kursen vänder sig till dig som är i färd att skaffa ett växthus och som vill få inspiration till ett eget bygge. Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Pris 1500 kronor, lättare lunch/fika ingår. Arrangör Studiefrämjandet i Stockholm. Anmälan och information tfn 08-555 352 00 alt www.studieframjandet.se/stockholm

Moment/Innehåll: Ritning Växthusets placering, soligt eller halvskugga Storlek på växthuset Vad ska man använda den till Materialval, t ex glas eller plast Odlingsval Ventilation och fundering om man ska dra vatten och el

Var hålls kursen? Kursen hålls i Tyras trädgård, Engarn/Vaxholm (SL-buss 670 från Östra Station). Lättare lunch ingår i kursavgiften.

Högst 12 deltagare för att vi alla skall få plats och tid för frågor och svar.