Krans- och julgruppskurs på Slottsträdgården Ulriksdal

Solna
lördag 26 november 2011 till torsdag 15 december 2011
Se kursdatum

Nu öppnar Julverkstan! Kom och adventsmys med oss!

Naturen har flyttat in i julverkstan och kvistar, snitt, äpplen och kottar trängs på hyllorna. Naturligtvis har vi även plockat fram allt pynt och tingeltangel vi kan hitta. Traditionellt och trendigt i en härlig mix! Vi vill lära er allt vi kan och kommer att sprida massor av inspiration och tips. Material, teknik, tema, komposition, färg & form - allt ska vi gå igenom!

Väl hemma kan du stoltsera med alla arrangemang du skapat alldeles själv. Eller varför inte ge bort en komposition i gåva till värdinnan på glöggfesten!?

Varmt välkommen att adventsmysa med oss!

Kransar:

Lördag 26 november 13:00 - 16:00

Inför första advent binder och dekorerar vi kransar så att kvistarna flyger. Vi dricker årets första glögg och tjyvstartar med pepparkakor och knäck. Vi lyssnar på julmusik på repeat och sjunger med så gott vi kan!

##Julgrupper:## Lördag 10 december 13:00 - 16:00; tisdag 13 december 17:00 - 20:00 eller torsdag 15 december 17:00 - 20:00

Kring Lucia planterar vi julgrupper på löpande band och inspireras av allt från natur till kitch. Vi tröttnar aldrig på glögg och äter på tok för mycket pepparkakor och knäck.