Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gruppbesök till Ray's Perennials Auriculaodling

Ribbohyttan
onsdag 1 maj 2013 till söndag 30 juni 2013

Ray's Perennials

Ribbohyttan (c:a 10 km från E18) – Närke

Hej alla som är intresserade av Primula Auricula!

Även 2013 så kommer jag att ta emot besökare som är intresserade av att titta på min odling av Primula Auricula. De blommar som bäst under maj & juni, så det är under de två månaderna som man är välkommen på ett besök. Vår trädgård är en ”experiment”-trädgård, där vi provat många olika växter och hur de trivs i Zon 4 här i Sverige under de senaste 15 åren. Och eftersom min odling av Primula Auricula tar upp den mesta av min tid, så har resten av trädgården börjat "leva sitt eget liv" lite mot det naturliga hållet. Men under 2012 så hittade jag lite tid för att äntligen kunna plantera ut lite fler Primula Auricula i min egen trädgård. Jag hoppas naturligtvis att dessa plantor ska blomma och visa sig från sin bästa sida då du kommer på besök. Jag hoppas även att min samling av c:a 300 st. olika Primula Auricula ska intressera, samt de olika sätt som jag presenterar dem på i min trädgård. Du får naturligtvis ställa alla de frågor som du har när det gäller odling & skötsel av dessa plantor. Och jag hoppas att kunna ge dig lite tips om hur de skulle passa bäst hos dig. Kanske blir du inspirerad och skulle vilja ha några Primula Auricula för din egen trädgård? Jag kommer naturligtvis även att ha en del Primula Auricula till försäljning men om du ser några på min länk: Internetbeställning/LISTA som du tycker är speciellt intressanta, så får du gärna förbeställa dem för att försäkra dig om att de finns kvar (jag har enbart ett begränsat antal av var planta) och hämta dem då du besöker mig i maj eller juni. OBS! Min förbeställningslista för 2013 kommer troligen att finnas på den länken i slutet på februari början på mars 2013. Jag har tyvärr enbart möjligheten att ta emot förbokade besök. Jag tar ingen avgift för att du eller grupper besöker min odling och trädgård under 2013. Men för de föreningar/grupper som så önskar så kan jag hålla en kort presentation/föreläsning om Primula Auricula till en kostnad av 300:-, i början av besöket. Vi har endast plats för 3 personbilar på vår parkering, men nu har vi även haft besök av grupper i buss och skickliga chaufförer har parkerat bussen vid vägen, innan vår "naturväg", det blir då en c:a 150 m promenad fram till vårt hus - Auriculaodling & trädgård, så kan vi även hälsa bussresande grupper välkomna. Din bokning gör du genom att skicka mig några rader - namn, hur många ni är som vill besöka mig och vilket datum i maj eller juni som skulle passa er bäst - till min e-post: raysperennials@gmail.com eller raysperennials@hotmail.com

Jag återkommer då till dig med en bekräftelse av din besöksbokning samt en beskrivning på hur du hittar oss. Jag bor i Ribbohyttan i Närke, c:a 10 km från byn Lekhyttan som ligger längst E18, ungefär halvvägs mellan Örebro och Karlskoga. När vi kommit överens om ett datum för ditt/ert besök så skickar jag dig mer detaljerad beskrivning på hur du hittar mig. Det finns tyvärr ingen bussförbindelse så man måste åka bil för att komma till vår by. Välkommen till min Auriculaodling i Ribbohyttan /Ray P.S. Jag tar redan emot besöksbokningar för maj & juni 2013.

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.