Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Blogg- och växtbytarträff

Getinge
söndag 10 juli 2011
Kl 9.30 - 21.00

Blogg- och växtbytar träff! Den 10 Juil 2011 här i Getinge!

Skulle var så kul att träffa er jag bloggar IRL, liksom på riktigt. Den dagens program är inte satt i sten ännu men jag vill att ni bokar in 10 juli. Hallands trädgårdsförening har öppna trädgårdar denna dag och jag tänkte att de som ville kunde åka runt och titta på en del av dessa trädgårdar.

Vi träffas vid 9.30 tiden och försöker samåka på olika sätt till de trädgårdar ni vill se - lägger ut en presentation av trädgårdarna längre fram. När detta slutar vid 15 tiden ses vi igen här hos mig, jag bjuder på fika!

På kvällen njuter vi av bildspel Hallänska trädgårdsprakt. Egen grillmat tas med och så myser vi, byter växter och har en härlig kväll.

Den som vill får kan sova över på vandrarhem, hotell i Halmstad/Falkenberg. Haverdalscamping kan erbjuda sängplaster. Behöver du hjälp med att hitta så hör av dig.

VARMT VÄLKOMMEN!

Ps. En liten anmälan här till mig, Maria Berg, så vet jag hur många som kommer.