Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Tid för detaljer!

I juni går trädgårdslivet in i en något lugnare fas. Den exploderande grönskans tid är över och vi får möjlighet att stanna upp och både tänka och känna efter. Vi får tillfälle att lyfta blicken och se helheten men också att ta tag i det lilla, det som gör trädgården kul och intressant!

Av Katarina Kihlberg

Vare sig du har en stor trädgård, liten täppa eller balkong är juni en härlig tid för att pyssla med de små sakerna som har stor betydelse. Det är nämligen detaljerna som gör din trädgård eller balkong personlig. Med dem skapar du din egen plats som samtidigt är charmig och spännande för andra att kliva in i.

Krukor är kul!

Krukor har vi alla men vilka krukor du väljer och hur du arrangerar dem avgör stilen och känslan. Likadana lerkrukor i olika storlekar är alltid vackert men bryt gärna av med någon kruka i annan färg som du tycker mycket om. Eller blanda vilt olika stilar och material. Låt gärna krukorna komma bort från altanen och ut i trädgården. Ett bord eller en hylla med vackra på mitt i grönskan är fint och blir en kul detalj som får besökare att stanna upp.

Pynta i din smak och stil

Trädgårdspynt har fått ett rejält uppsving på senare år. Valet av pynt och mängden prylar är oerhört individuellt så här har du verkligen chansen att hitta din personliga stil. Mest spännande blir trädgårdspyntet om det dyker upp som en överraskning bakom en buske, i ett träd eller på en helt oväntad plats, som i ett hörn av den välvårdade gräsmattan.

Praktiska prylar piggar upp

Praktiska detaljer som stolar, bänkar, fågelskrämmor, fågelbad, verktyg och hinkar berättar också något om vem du är i din trädgård eller på din balkong. Våga sticka ut och hitta på lite kul detaljer så blir både du och dina besökare uppiggade!

Bilderna är tagna i privata trädgårdar som generöst öppnar sina grindar under Trädgårdsrundan i nordvästra Skåne.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB