Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ympat på citronplanta

Hej!
Jag har en citronplanta som är planterad från en kärna. Jag har tagit en kvist från en limeplanta som jag har köpt i en affär. Kvisten har jag ympat på citronplantan. Det var för ungefär två veckor sedan. Bladen ser ut som om de snart kommer att trilla av (från kvisten) Kommer det sen nya blad så fort de har växt ihop. Hur lång tid tar det i så fall innan de växer ihop. Jag har också hört att det kommer att blomma snabbt för att blomämnena och fruktämnena sitter i kvistarna.

Tacksam för svar!
Amin

Odla Svarar: 

Om bladen ramlar av är nog ympen död. Jag kan själv bara ympa äpplen.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.